Web stranica je u testnoj fazi!

Search

DOSTUPNO NA STANJU

KONVEKTOR VER 100/5 1 kW – Vaillant

104421

240.00KM

Šifra artikla:8890
Električna sobna grijalica
Električne sobne grijalice VER rade na načelu prirodnog strujanja zraka (konvekcije). Mogu se koristiti za zagrijavanje kupaonica, garaža i svih stambenih prostorija. Grijalice posjeduju zaštitu protiv prskajuće vode (IPX 4), te su zaštitno izolirane. Na taj način Vaillant pruža svom korisniku najveću moguću sigurnost u sklopu svog “sigurnosnog dodatka”. Zrakoispusne rešetke su smještene u razini prednje stranice, tako da ima dovoljno prostora između toplog zraka i zida odnosno zavjesa, čime se izbjegava onečišćenje istih. Ravnomjerna i niža izlazna temperatura toplog zraka pruža ujedno veću udobnost korisniku. Izbornik temperature nudi i mogućnost zaštite od smrzavanja. Kada se, naime, sobna temperatura spusti ispod 4 C, uređaj će se automatski uključiti, ukoliko je izbornik temperature namješten na zaštitu od smrzavanja.
Princip rada
Kućište grijalice s donje i gornje strane ima rešetke za ulaz, odnosno izlaz zraka. Zrak se zagrijava na principu konvekcije zraka, bez ventilatora. Hladan zrak ulazi s donje strane grijalice, prelazi preko grijača i potom izlazi kroz rešetke koje ispuštaju zrak. Rešetke su smještene u razini prednje stranice, tako da ima dovoljno prostora između toploga zraka i zida, čime se izbjegava njegovo onečišćenje. Ravnomjerna i niža izlazna temperatura toploga zraka pruža korisniku veću udobnost.
Oprema
Električna grijalica VER/4 posjeduje zaštitu od prskajuće vode, te je kućište zaštićeno izolacijom. Na taj način Vaillant korisniku pruža najveću moguću sigurnost, bilo da je riječ o dječijoj igri s tušem u kupaonici ili o eventualnoj greški u utičnici, kada je iz bilo kojeg razloga prekinut zaštitni vod. Modeli do 2 kW opremljeni su priključnim kablom i šuko utikačem, dok je za modele od 2,4 kW neophodan priključak na električnu mrežu putem kabla koji se dostavlja u sklopu isporuke, bez šuko utikača. 104421
  • Za slučajne pogreške u specifikaciji ne snosimo odgovornost.
  • Fotografije artikala su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  • Za točnu specifikaciju pojedinog artikla kontaktirajte info@majnani.ba
  • Rok isporuke: 2 do 5 dana
  • Mogućnost povrata: 5 dana od kupovine
  • Način plaćanja: gotovinom pri isporuci, virman (žiralno)

Back to Top
Proizvod je dodan u korpu